Get Adobe Flash player

Bosch akcia 2Q 2010Nová akcia BOSCH pre 2Q roku 2010 je zameraná na nové náradie, L-Boxx kampaň a stále pokračujeme aj v kampani "Za vaše staré kladivo dostanete od Bosche na nové":

1. Novinky

GSR 10,8-2-LI a GSR 10,8-LI Professional - najkompaktnejšie akumulátorové skrutkovače vo svojej triede - k dispozici od mája 2010. Kmitacie pilky GST 150 BCE/CE Professsional - Výkonné kmitacie pilky s hĺbkou rezu 150 mm - ideálne najmä do stavebnictva. Akumulátorová úhlová brúska GWS 18 V-LI Professional a malá úhlová brúska GWS 7-115 E s reguláciou otáčok.

Čítať celý článok...

 

akcia_dolmar_2010-jar-letoFirma DOLMAR vám ponúka nové kosačky, ktoré sú vybavené spoľahlivými štvortaktnými motormi Dolmar, ktoré nezaťažujú životné prostredie. Okrem toho v najnovšej ponuke nájdete aj inú záhradnú techniku tejto svetoznámej značky.

Spoločnosť DOLMAR Vám tiež ponúka nový produkt DOLMAR ÚVER. Tento produkt znamená splátky bez úrokov (bez navýšenia) pre všetkych záujemcov o výrobky DOLMAR. Dnes zaplatíte 10 % z ceny tovaru a potom 9 × 10 % z celkovej predajnej ceny, tzn. cena výrobku sa vám rozloží do 10 rovnakých platieb.

DOLMAR Jar - Leto 2010 (7MB)

 

Svetová značka elektrického náradia pre vás pripravila akciovú ponuku, ktorá platí od 1.4.2010 do 30.6.2010 (alebo do vypredania zásob).

V rámci nej máte možnosť zakúpiť vo veľmi dobrých cenách elektropneumatické vŕtacie kladivá, vŕtacie a sekacie kladivá, kladivá, uhlové brúsky, kotúčové a priamočiare píly, akumulátorové náradie a množstvo ďalších výrobkov. Pozorne si pozrite podrobné informácie v priloženom letáku.

MAKITA jar 2010 (6,3MB)

 

Ponúkame vám kompletný sortiment pletív, oplotenia a všetkých potrebných súčastí. V prípade vášho záujmu poskytneme aj konzultácie a zabezpečíme rozvoz alebo aj montáž.
• pletivo pozinkované a pletivo potiahnuté PVC
• priemyselné a mobilné oplotenia
• lesnícke a chovateľské pletivá
• zvárané a štvorhranné pletivo
• kompletný sortiment plotov
• brány, stĺpiky, doplnky plotov

Pozrite si kompletný katalóg:  Oplotenie 2015 (3MB)