Get Adobe Flash player

Makita_April-Jun_2012Využite ďalšiu tohtoročnú akciu a nakúpte za akciové ceny značkové náradie Makita. V akciovej ponuke nájdete elektropneumatické vŕtacie kladivá, ektronické vŕtacie a sekacie kladivá, búracie kladivá, elektronické príklepové vŕtačky,  elektronické rázové uťahováky, uhlové brúsky, pokosové píly, okružné a ručné kotúčové píly, brúsky, klincovačky, priemyselné vysávače, kompresory, píly, rezačky a tiež rôzne sady elektrického náradia. V priloženom letáku nájdete aj veľké množstvo akumulátorového náradia.

Neprehliadnite ani novú sériu obrysových fréz Pro Worker od Makity, ktorá je vybavená hrotmi z karbidu volfrámu a rezacími nožmi z karbidu a obsahuje sortiment najlepšie sa predávajúcich fréz pre domáce a priemyselné využitie. Táto naša séria spĺňa takmer všetky požiadavky stolárov a tesárov.

Okrem toho je k dispozícii veľké množstvo značkového príslušenstva na náradie Makita, ktoré u nás zakúpite tiež vo výhodných cenách.

Akciová ponuka platí od 1. 4. 2012 do 30. 6. 2012 alebo do vypredania skladových zásob.

Makita Apríl - Jún 2012 (4MB)

 

dolmar-logoFirma DOLMAR vám ponúka nové kosačky, ktoré sú vybavené spoľahlivými štvortaktnými motormi Dolmar, ktoré nezaťažujú životné prostredie. Okrem toho v najnovšej ponuke nájdete aj inú záhradnú techniku tejto svetoznámej značky.

Akcia je platná od 02/2012 do 09/2012.

Spoločnosť DOLMAR Vám tiež ponúka DOLMAR ÚVER. Tento produkt znamená splátky bez úrokov (bez navýšenia) pre všetkych záujemcov o výrobky DOLMAR. Dnes zaplatíte 10 % z ceny tovaru a potom 9 × 10 % z celkovej predajnej ceny, tzn. cena výrobku sa vám rozloží do 10 rovnakých platieb.

Letáková ponuka DOLMAR 02/2012 až 09/2012 (4MB)

 

KARCHERimageV prílohe nájdete prehľad aktuálneho predajného programu Home & Garden 2012. Dúfame, že vám tento pomôže s lepšou orientáciou vo výrobnom programe tohoto špecialistu na čistenie.

Kärcher - program produktov 2012 (636 kB)

 

KARCHERimageVyužite mimoriadnu akciu na čistiace zariadenia od firmy KÄRCHER, špecialistu na čistenie! V ponuke nájdete vysokotlakové čističe, vysávače, robotický vysávač, ale aj parné čističe. Vyčistite si v novom roku!

Kärcher - akcia 16.1. - 15.2.2012 (313 kB)

 
Viac článkov...